Dem har jeg ledt efter længe, poppet quinoa for den ville jeg gerne lege med. Men heldigvis var jeg i Århus i weekenden, der kom jeg til en af mine ynglings butikker Ren Kost i Jægergårdsgade, som er en butik der har alt og en skøn butik.
Så i gang med at lege og lave en hapser af de sjove poppet quinoa.
Hvad skal jeg bruge og hvordan gør jeg så…
mange ting kan du finde hos Med24.dk som er en skøn netbutik.
- 3 spsk kokosolie…..kokosolie
- 10 – 12 dadler bløde
- 250 g crunchy peanutbutter
- 60 g græskarkerner
- 60 g poppet quinoa
(evt lidt hakkede mandler) - lidt salt flager
topping:
chokolade + kokosmel
Smelt kokosolien i en gryde ved middel varme, blend dadler til en pure og tilsæt det sammen med peanutbutter til kokosolien, bland det godt sammen i gryden lad det varme over middel varme et par min.
Fjern det fra varmen og tilsæt græskarkerner og poppet quinoa.
Kom det i en form og stil i fryser eller køleskabet,
smelt imens chokoladen, hæld chokoladen over og drys med kokosmel. stil på køl igen. Skær dem ud i firkanter, behold dem på køl eller put i fryser og tag ud når de skal bruges.
Chokoladen er stivnet…så der kan skæres i bar eller firkanter
Så er de klar til at spises, kunne ikke lige lade være med at smage, men kan holde sig en uge helst et køligt sted.