Rajasthan til Khajuraho

Så må jeg hvis heller fortælle lidt mere her fra Indien. Turen i Rajasthan er ved at slutte sidste by er Udaipur en smuk by. En by dekoreret  med væg tegninger over det hele, så kunne ikke stoppe med at tage fotos af alle de smukke billeder i Udaipur.

Byen blev dog rigtig kendt da Roger Moore spillede James Bond i filmen Otcopussy 1993, de bruget det smukke hvide Lake Palace som ligge midt i søen Pichola, i byen Udaipur.

Og de er vilde med den film…..i dag er det et luksus hotel, som vi dødelige kikke på fra byens restauranter dem der ligge ved søen bredden.

udaipur

Lidt af byen set fra den ene side af bredden. Smuk og rolig set ude fra larmende og støjende set fra gade højde.

udaipur

Ellers har byen som alle de andre byer, et stort Tempel og et kæmpe Palads som skal ses. Men vi var vilde med byen, de små gader, sjove butikker og smukke hus tegninger.

udaipur

Et hvert hjem har en udsmykning som står for en fortælling, de vælger selv deres historie.

udaipur

Men de er vilde med elefanter og hellige kør.

udaipur

Smuk dør fra et nygift par….

Dagen kan blive lang inden et bryllup skal begynde i Indien…….og det kræver lang forberedelse at blive fest klar….

udaipur

Så vente tid er der altid.

Tak for smukke oplevelser i Rajasthan, smukke mennesker, fantastiske oplevelser kan varmt anbefales. Et land hvor der altid er tid til snak især med en god veninde.

udaipur

Så nu går turen vider til Agra, et must see når man er i Indien.

AGRA INDIENS MEST BERØMTE MONUMENT TAJ MAHAL

Så kom det regnen lige som vi ankom til Agra, og ikke bar lidt mega meget regn øv øv øv. Vi har haft fra 48 grader til 38 grader nu 28 grader og heftig regn. Men Taj Mahal skal man se lige meget hvad.

agra

Vådt, stort, smukt på sin helt egen måde……selv i regnvejr med paraply kamp over det hele.

Men Agra er andet end Taj Mahal. Agra har en rigtig sjov gammel bydel som vi fik en skøn rundvisning i……med sjove mad oplevelser.

agra-2

Så det var på med regnslaget, så det var vådt både udenpå og inde under slaget. Så det var af og på…regn ikke regn.

Alternativ regn hat.

agra-3

Meget blev der smagt på men nu er jeg jo lidt vild med sødt så kage boden fik lige et lidt længer besøg.

agra-4

De øverste i glas boxen de var gode lavet af ren cashewnødder på en hemmelig måde jeg ikke fik opskriften på øv for det. Med sødt i munden var det tid til turens første tog tur. Agra til Khajuraho. Og det blev en lang tur.

tog-1

Toget forsinket 4 timer…skulle kører kl 23 kom afsted kl 02, og blev yderlig 2 timer forsinket under vejs…..den var lang og sej den tur. Som i ser ingen bænke man ligger sige bare på jorden og sover til de råber nu kommer dit tog.

KIKKER OG KIKKER ER VI DER IKKE SNART.

tog-2

KHAJURAHO BYEN DER ER KENDT FOR SIT 1000 ÅR TEMPEL….EROTISKE UDSMYKKET TEMPEL

khajuraho-1

Og det er ikke for sjovt når jeg siger erotisk tempel, det er nogle heftige figurer der er lavet, og meget frække fortællinger.

Dette billede er kendt over hele verden, som kende tegn på deres tempel. Elefanten der griner af mennesker der har heftig sex. Og de 5 templer er fyldt med denne slags fortællinger, men dog også lidt mere moderat figurer.

khajuraho-3

khajuraho-4

Stor slået at se hvordan det hele er hugget ud i sandsten. Det enen tempel er lavet som Himalaya, da det er stedet hvor guder elsker at mediterer.

khajuraho-2

En morgen rutine for befolkningen i Khajuraho, bringe blomster og sødt til Ganesh….hver morgen dette vigtige møde med Ganesh.

khajuraho-5

Khajuraho har en anden fantastik ting at se, kæmpe vandfald. Smukt, brusende og opstået fra et vulkan udbrud mange mange år siden.

khajuraho-7

På tilbage vejen til Khajuraho holdte vi lige et stop i en lille landsby…… og vil blev mødt med smil og masse søde børn.

khajuraho-8

Man er altså lidt genert når man skal fotograferes…..smuk pige på 12.

og fint farvel fra det meste af landsbyen….

khajuraho-9inden turen går vider mod Varanasi, byen ved Ganges. Så det var en ny tog tur.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*