Rosin cookies med cacaonibs

Så er min nye blog side i gang igen og jeg er meget tilfreds…rigtig meget glad og tilfreds, så nu må jeg heller i gang med lidt nye opskrifter til jer. For nogle uger siden var jeg lige på en weekend tur til London og faldt over disse skønne rosin cookies så dem måtte jeg da lige lave…altid godt at have en hapser….og jeg tror ikke jeg er den eneste der har det sådan. Så det blev min søndags haps…i dag min mandags haps og i morgen jaaaaa måske jeg skal dele lidt ud af dem.

ROSIN-COOKIES-1

Hvad skal jeg bruge og hvordan gør jeg så lige

  • 125 g paranødder
  • 100 g cashewnødder
  • 140 g mørke rosiner + 20 g til at blande i dejen til sidst…så 160 g i alt
  • 50 g havregryn
  • 2 tsk kanel
  • 1 lille tsk Himalaya salt
  • 1 tsk vanilje pulver
  • 40 g cacaonibs

Blend først nødder til groft mel i en foodprocessorer, tilsæt så rosiner, havregryn, kanel, salt og vaniljepulver blend til det bliver en dejlig blød masse.Hvis i syntes det ikke er blødt nok til at rulle så tilsæt et par dadler til at gøre det bløder.

kom det i en skål og bland så de sidste rosiner og cacaonibs i delen, rul til to tykke pølser, rul film omkring og kom i fryseren en lille times tid, så de er hårde nå du skærer dem ud til cookies.

Opbevares i en beholder gerne køligt.

ROSIN-COOKIES-3

OGSÅ HAPS HAPS DE ER GODE

ROSIN-COOKIES-6

Og skal der være fest lad der være fest…..så kan der pyntes med chokolade, frysetørrede havtorn eller andet pynt du finder i skabet.

ROSIN-COOKIES-7

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*