Sesam chokolade kugler

ØV ØV når der er noget man lige pludselig ikke kan tåle, alt hvad man var så vandt til skal lige med et laves om og nye madvaner skal findes, sådan er det lige for min dejlige yoga elev Laila så jeg tænkte hende måtte jeg da lige forkæle lidt med chokolade kugler rullet i sesam….så vi lige kom uden om alt det der hedder nødder og mandler.

chokolade kugler

Så nu cykler jeg ned i Laila`s butik med lidt godt til eftermiddags kaffen chokolade kugler med sesam, og håber de vil bringe lykke de smager i hvert fald rigtig godt.

chokolade kugler

Hvad skal jeg bruge og hvordan gør jeg

VEGANER, VEGETAR, GLUTENFRI, NØDDEFRI

Afhængig af din kugle størrelse bliver der mellem 12 til 15 chokolade kugler.

  • 15 bløde dadler….150 g…dem i kasser og husk uden sten
  • 1 spsk tahin
  • 1 spsk kokosolie
  • 15 g raw kakao…eller almenlig kakao
  • 1 tsk kanel
  • sesam til at rulle chokolade kugler i

Kom det hele i en skål og bland det godt sammen med hænderne, eller i en foodprocessor hvis du ikke kan lide og have finger din chokolade dejen…..kom massen på køl ca en halv time, rul kugler og tril dem i sesam.

opbevar dem på køl.

chokolade kugler

lækkere bløde chokolade kugler lige det man har lyst en onsdag eftermiddag…..og man behøver ikke dele… kan jo bare nyde dem lidt efter lidt…disse dejlige chokolade kugler

Og er der gæster skønt at kunne komme med en skål fyldt med disse dejlige sesam chokolade kugler…..de er børn venlige og voksen venlige det er da altid et godt udgangs punkt når man vil prøve at servere en ny måde at spise chokolade kugler på.

chokolade kugler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*