Skøn yoga veninde tur til Spanien

Så var jeg lige på yoga tur til Spanien……kan kun sige det skal du onde dig selv især med gode veninder. Det er sjovt, hygge, masse grin og en død øm krop….. men når det hele ligges sammen er det bare balsam for sjælen. Så ond dig selv en skøn yoga veninde tur til Spanien…eller et andet varmt sted.

Vi havde valgt en tur til Andalusien tæt på Malaga så hvad var mere oplagt end lige ryge afsted en dag før og nyde et glas kold vin + lidt tapas i den skønne by…..man skal jo forberede sig til sådan en yoga uge.

Vi takker dog Michael Bjerrum for at der hver aften kunne nydes et glas vin til maden efter en sjov dag med masse yoga. Denne gang rejse jeg kun med min mobil så savnede godt nok mit lille kamara ind imellem så i må tage til takke med lidt uskarpe og skæve mobil fotos.

Malaga

Så lander vi to tøser en søndag hvor alle butikker er lukket….nå ja så er det trave sandalen og de kort bukseben på, og ud at kikke os omkring….men tapas og vin hade ikke lukket så dejlig at slutte en søndag af med det.

Ja hvad er så det vi skal gå i krig med en mandag morgen på et sjovt lille lokalt morgens mads sted…vi ved det ikke, men måske var det også bedst. Men kaffe var god og der kom små skåle med hjem i tasken, så det var jo en god ting.

Skøn yoga veninde tur til Spanien

Spanien og som pige hvem drømmer så ikke om at hoppe i sådan en sag….vi gjorde….

Skøn yoga veninde tur til Spanien

Winnie til hvid med stor prik jeg er til rød med lille prik, tror vi kunne været blevet et flot flamingo par.

Så det tid at vende næsen mod vores lille yoga sted…..og hvilket syn møder os lige inden vi når togstationen

Skøn yoga veninde tur til Spanien

Helt naturlig yoga måtter og vin sælges i samme butik så er stilen ligesom lagt, det behøver jo heller ikke altid være så seriøst hele tiden.

Yoga i en uge

Hvad møder os et skønt syn, dog vil jeg sige som kvinde, det er også en uge med nul shopping for vi er i bjergerne og der er langt til naboen.

Skøn yoga veninde tur til Spanien

Kan da kun lige elske det syn, som hedder middags pause på ryggen.

Skøn yoga veninde tur til Spanien

Udsigten fra vores yoga plateau ned på yoga overnatnings huset, ja så der er ingen naboer.

Ud over yoga, nød vi også aften sauna og en svømme tur i poolen neeej det var dejlig efter en lang yoga dag.

Og hvad var så vores kære yoga Michaels favorit stilling….håndstand så god at sådan to jyde tøser som vi er kan grine og vilde med fri leg.

Skøn yoga veninde tur til Spanien

Sol, yoga og en masse grin.

Skøn yoga veninde tur til Spanien

Men lidt sjovt er det da det der yoga, tror aldrig man bliver for gammel til at udforder sig selv.

Sjov med yoga.

Skøn yoga veninde tur til Spanien

Benhårdt arbejde ved poolen eller hvad.

Skøn yoga veninde tur til Spanien

Frileg når man lige glemmer at høre efter hvad den søde lære fortæller.

Skøn yoga veninde tur til Spanien

Så fik Michael da også lige en strække tur, så kunne han da lige få at føle hvordan vore kroppe havde det.

Men når man så forkæles den sidste dag så tilgives yoga læren, for den ømme krop.

forkæler os

Fridag…næsten

Men vi havde også en halv fridag og den blev brugt på en traver af Caminito del Rey. En gammel vandre rute som blev bygget til kongen så han kunne holde øje med togbanen, smuk tur og dejlig at flytte rundt på sine ben på en anden måde.

Skøn yoga veninde tur til Spanien

Det kan være farlig at vandre der, de frygter sten skred så på med arbejder hjælmen…..ha ha smukt syn 19 med hvid sikkerheds hat.

Skøn yoga veninde tur til Spanien

Skøn yoga veninde tur til Spanien

Det kræver is efter sådan en tur, velfortjent efter 5 til 6 km vandre tur.

Så kom det med maden, måske jeg fik udtrykt mig forkert meeeeen jeg elsker mad og især alt det med farver. Det aften det her hvid mad var mit humør så ikke lige helt i top, og snakken faldt på neeeej jeg trænger til en bowl og hvad er nu det for noget…..

Bowl med en smuk bajer

Bowl er bare en skål med mad der mætter og gør glad, så det er hvad jeg har spist og spiser i forskellige  former morgen som aften. Den om morgen er ikke god sammen med en øl, vil jeg bare lige sige.

Skøn yoga veninde tur til Spanien

Så her er lige et udsnit af hvad der kom i min bowl i aftes.

Ristet broccoli med hvidløg

Bagte stribet rødbeder med rosmarin

Jordskokker med citronmelisse og lime

bulgur med purløg, forårslåg og ristede saltet cashewnødder fra Malaga, vendt i sesamolie og lime

+ en halv avocado og spinat cashewnød aioli.

Den færdige bowl med den smukke hånd øl. Bare lige fordi jeg elsker mad.

Skøn yoga veninde tur til Spanien

Jeg takke dig Winnie for en dejlig yoga tur og er glad for at vi har den fælles interesse, både at lave yoga men også at gå i tanke om at lave en yoga ferie med grin god mad og masse yoga.( ps. dejlig Sofie du også var med på turen skønt 3 mands værelse vi hade)

Tak til dig Michael for god træning og godt humør.

Rikke

 

2 Comments

  1. Signe Schandorff

    Skøn beskrivelse af turen, yogaen men også alt det andet der gjorde den helt speciel. Det kan hurtigt blive hverdag igen , så skønt lige at blive skubbet tilbage med med denne fortælling og de smukke billeder. Kh og tak for fantastisk selskab. Håber vi ses en dag igen. Signe

  2. Søde dejlige SKØNNE Rikke 😃 Det har været en kæmpe fornøjelse at drage afsted med yoga-rygsækken på, sammen med dig. Du har altid en kæmpe smil på når der er spændende mad, helst i farver, yoga der spræller eller fedt gammel musik i ørene 🤸🏻‍♂️🤸🏻‍♂️😃 Jeg har NYDT dit selskab, dine kundskaber, massage, cirkus yoga og smittende grin 😂
    Jeg håber at denne tur var den første af MANGE, hvor vi kan drage afsted og få en på opleveren og komme inspirerede hjem … og smitte af på vores yogi’er I Randers 🤸🏻‍♂️🙏🏻😃

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*