Tre farvet chia dessert glæde

Så fandt jeg lige en af min skønne hobbyes frem, tegne skønne damer med lækkere former. Den store kunster er jeg ikke men nogle gange handler det jo også bare om glæden ved at lege, for så ved man aldrig hvad man ender med. Så lege det er jeg god til både med min mad, mit yoga og mine kreative hobby projekter. Der skal nydes max når der leges, så en rigtig god gang tre farvet chia dessert glæde det bragte så meget lykke at min ene dame lige fik en ekstra lille skønheds delle.

tre farvet chia grød

Ned i den gode stol med mit skønne skind fra Natures Collection så er det bare hygge lege tegne spise tre farvet chia dessert glæde.

Vil lige sige tre farvet chia dessert kan også spises som morgen mad der er intet i vejen med det. Chia mætter dejlig, sunde olie fylde frø.

Hvordan laver jeg så lige denne skønne chia tre farvet dessert.

VEGANER – GLUTENFRI – LAKTOSEFRI – NØDDEFRI

  • 1 ds øko kokosmælk…jeg hældte hele dåsen op i en skål og piskede det godt sammen, så det blev en dejlig cremet kokosmælk
  • chia frø
  • hindbær øko frost
  • vanilje pulver
  • kakao
  • frossen banan
  • tahin
  • sirup

Rød chia lag

1 lille håndfuld hindbær, 1,5 spsk chia frø + 1,5 dl kokosmælk, blend det sammen med en stav blender. kom i en lille skål og sæt på køl.

Hvid chia lag

1,5 spsk chia frø, 1 tsk vanilje pulver + 1,5 dl kokosmælk. Bland det rigtig godt sammen, kom det i en lille skål stil på køl.

Jeg laver gerne chia grød dagen før man ved jo aldrig hvornår lysten komme for noget lækkert.

Chokolade topping

1 til 1,5 frossen banan, 2 spsk kakaopulver, 1 spsk tahin + 1 spsk sirup(lidt mere hvis du er lidt til den søde chokolade) Kom det i din blender, blend det til en fed chokolade creme.

tre farvet chia grød

Samle din tre farvet chia dessert således.

Rød lag i bunden kom lidt friske eller frossen hindbær på. Hvid lag oven på hindbær lag. Tilsidst chokolade creme på toppen. Pynt med det de elsker at spise eller bare så det komme til at se hammer godt ud.

tre farvet chia grød

Jeg gik all in med pynt…det er jo en fest med god dessert.

tre farvet chia grød

Håber så i får leget lige så meget som jeg gør, det er det bedste i verden fri leg og et stort smil.

Rikke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*