Vafler på en stille morgen

VAFLER

Jeg elsker vafler og her på en stille morgen satte det tanker i gang. Normalt ville jeg nu være et sted i verden på en spændende ferie, men i år er verden anderledes, tænker det er sundt nok engang imellem lige at puste ud og være stille. Jeg ved verden kommer under mine fødder igen mine Teva sandaler er top motiveret når verden lukke op igen. Men som jeg sidder her med mine vafler og kaffe på smukt keramik fra Nordjylland bliver jeg nu glad. En dags tur nord på er ikke så tosset endda.

Tversted skole

Holde øje med den spændende sted at besøge når de har åbnende værksteder. Og er du som mig tossi med strik sving lige forbi Isagers butik…..måske det vare længe inden du kommer ud igen.

Åben hus på skolen i Tversted.

VAFLER VAFLER VAFLER

https://www.tverstedskole.dk/da/

Lige en husker min smukke kaffe kop er fra Dorte Hansen og hun laver gode kage som er vær at komme efter fler gange…uha de gode og alt det smukke keramik.

http://www.dh-keramik.dk/index.html

VAFLER

Her i god selskab på en sommer dag. Yoga Ilse, strikke Annette og keramik Helle, i gang med kaffe og kage i Dortes cafe butik.

Keramikcafe Møllehuset

Efter Tversted og lige inde der drejes ind til Lønstrup kommer Møllehuset, igen et stede der er så fantastisk keramik, brunch, afternoontea og bare hygge smukt…..men husk bestil dagen i forvejen eller kan du ikke få din brunch, det havde jeg lige glemt. Men så fik jeg bare noget andet fantastisk.

http://www.mollehuset.com/

VAFLER

Velkommen til Møllehuset.

VAFLER

Velbekomme i Møllehuset.

Lønstrup

Lønstrup er bare en by til købesyge folk som mig, når jeg ser sjovt smukt og unikt keramik eller glas. Så bare ud og ind af de butikker kan garantere dig for du har noget i tasken på vej hjem. Min smukke tallerken er far farverige Giebelhause.

PS. og er ikke færdig med at handle i Nordjylland. https://www.giebelhausen.dk/

Det blev til en dejlig dag der endte med familie hygge i min Tantes sommerhus, som var flydt med min søsters familien. Men kom jo fra de vafler som er super gode så her tilsidst kommer den nemme opskrift til vaffel maskinen.

VAFLER

vafler på en stille morgen

LAKTOSEFRI – SUKKERFRI – NØDDEFRI

4 til 6 vafler

  • 2 modne bananer
  • d dl plantemælk…valgfrit
  • 75 g mel
  • 40 g havergryn
  • 1 tsk. bagepuvler
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 spsk. smeltet kokosolie

jeg gør det så let som muligt for mig selv så komme alt mit høje liter mål…UNDTAGEN KOKOSOLIEN…og bruges så min stavblender. Blender til massen er fin så kommer jeg kokos olien i. Passer som reglen med at min vaffel maskine er færdig opvarmet når dejen er klar. Maskinen klare resten.

VAFLER

PS. også gode med kokos yoghurt.

Dejlig dag i det Nordjyske, og Clara du er en super woman.

VAFLER

Rikke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*