Vand is i farver

Nu det sommer eller hvad….regn, sol, regn og så lige lidt mere sol, jep det dansk sommer. Men vand is i farver kan spiser hele året, elsker den friskhed og lethed det er at lave vand is. Har du børn og barnlige sjæle i huset er en vand is altid et hit. Det goder er du behøver ikke proppe frugt is med en masse sukker, frugt har jo sødme så det bare lige lidt til at give det is glade smil når man spiser din vand is.

Vand is i farver

Vand is i farver grund opskrift

Jeg har lavet tre farve vand is, men det gode er grundopskriften er den samme.

  • 1 pose frossen øko frugt (225 – 250 g)
  • saft af 1/2 lime
  • 1,5 til 2 dl vand
  • 0,5 sukker sirup (1 dl rørsukker + 1 dl vand, koges op til sukkeret er opløst, hældes på flaske og køles helt af)

Det ikke meget der skal bruges, men du kan altid blande smag i din vand is. Kom det hele i din blender og kør det på fuld skrue til det er helt opløst og ligner saftevand. Hæld i forme og på frost med din vand is.

Vand is i farver

Mango vand is.

Grund opskriften, jeg har brugt frossen øko mango fra Rema. Hvis du vil have det lidt mere voksen artig, kan du komme lidt reven ingefær og frisk mynte hakket rigtig fint.

Blåbær vand is.

Grund opskriften, jeg har brugt frossen øko blåbær fra Rema. Hvis du vil have det lidt mere voksen artig, kan du komme lidt reven lime skal i + lidt frysetørrede blåbær så det giver lidt bid.

Hindbær vand is.

Grund opskriften, jeg har brugt frossen øko hindbær fra Rema. Hvis du vil have det lidt mere voksen artig, kan du bruge hyldeblomst saft i stede for vand og reven skal af lime.

Vand is i farver

så det bare om at vælge sin ynglings farve på vand isen. Eller spise alle tre. Tænker jeg går med den sidste.

Vand is i farver

Begyndte med Blåbær, for jeg elsker blå.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*