Vinter vitamin…. Hibiscus te

Så kom der sne til lille Danmark, lidt for sent ,ville have været smukt i julen…men det kan vi jo ikke styre alt det med vejret. Men vinter er lig med varme drikke og hibiscus blomst er bare spring fyldt med dejlig c vitamin og blandes den sammen med ingefær og kanel kommer denne drik til at strutte af sundhed.

Fik besøg af en af mine skønne søster, så lige lidt dejlig hibiscus te varmet sammen med ufiltreret æblesaft.

 

Så hvad skal jeg bruge og hvordan går jeg.

  • en god håndfuld hibiscuses blomster…jeg har købt øko fra Natur Drogeriet, fås i alle helsekost butikker
  • en godt stykke ingefær….skåret i skiver
  • 2 kanel stænger
  • 1 l vand

Kom det hele i en gryde, kog i 15 min lad det trække til dagen efter sig det og kom på en flaske med prop. Kan holde sig en måned på køl.

Jeg foretrækker min drik sammen med æblesaft, da hibiscus godt kan være lidt syrlig i smagen (som tranebær), så blander hibiscus og æble i en gryde og luner det langsomt op, ikke koge og nyder det i fulde drag.

HIBISCUS-4

Drikker det også koldt blander igen med æble men varmer ikke op, det smager dejlig frisk…men lig nu mener Holger og jeg det er for koldt til det…vil vil have varme drikke, der luner og giver energi i kroppen.

HIBISCUS-KAT

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*